Meer resultaten voor prijs taxi barcelona luchthaven

 
 
prijs taxi barcelona luchthaven
Van de luchthaven in Barcelona naar het centrum citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
De luchthaven ligt op zon 14 kilometer van het stadscentrum van Barcelona. Je kan je op verschillende manieren van de luchthaven naar het centrum begeven: met de taxi, de luchthavenbus Aerobús, de trein en de openbare bus. Met de taxi. Een taxi is een comfortabele manier om je naar het stadscentrum te verplaatsen, maar ook de duurste. Verwacht je aan een prijs van 30 tot 40 euro voor een taxirit, afhankelijk van hoeveel koffers je bij je hebt.
Barcelona Airport vervoer vliegveld El Prat naar centrum, trein, taxi.
De reistijd is afhankelijk van uw bestemming, gemiddeld bent u 60 tot 90 minuten onderweg. De prijs ligt tussen 12 Costa Brava en 17 Costa Dorada voor een enkele reis, kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee. Meer info vindt u hier, tickets en dienstregeling Costa Brava en tickets en dienstregeling Costa Dorada. KOOP NU TICKETS VOOR DE BUS VAN BARCELONA AIRPORT NAAR DE COSTA BRAVA EN COSTA DORADA. Hoeveel kost een taxi van en naar Barcelona?
Taxidienst van Barcelona Airport: BCN officiële vliegveld-taxi's.'
Als u denkt iets achtergelaten te hebben in uw taxi, kunt u contact opnemen met een speciale hulplijn. Volledige informatie over wat te doen in deze omstandigheden kunt u vinden in een antwoord op onze veelgestelde vragen inzake verloren eigendommen in een Barcelona taxi.
Barcelona Airport: van het vliegveld naar Barcelona.
Voor deze service betaal je een paar euro meer, maar het voordeel is dat je niet hoeft te wachten op een taxi de chauffeur wacht je op in de aankomsthal en je dus snel bij je hotel of appartement bent. Als de Aerobus en Cercanías-trein niet meer rijden, kun je met de nachtbus N17 van en naar het vliegveld. Deze dienst rijdt iedere twintig minuten tussen Barcelona en de luchthaven zowel Terminal 1 als 2.
Taxi in Barcelona. Wat kost de taxi in Barcelona? HolaBarcelona.nl.
Taxirit op zaterdag, zondag en feestdagen van 2000: tot 0600: uur T3: startprijs 230, 140, per kilometer. Taxirit van het vliegveld naar de haven waar de cruisescheppen vertrekken T4: 39 vaste prijs. Supplementen in Barcelona. Naast de standaard tarieven worden er voor sommige ritjes supplementen berekend.: Vliegveld aankomst vertrek: 310, extra. Haven waar de cruiseschepen aankomen aankomst vertrek: 310, extra. Fira de Barcelona LHospitalet vertrek: 210, extra. Sants Estació vertrek: 210, extra. Bagage of koffer groter dan 55 x 40 x 20 cm: 1, extra per stuk. Speciale dagen: Sant Joan 23-24 juni, Kerst 24-25 december, Oud Nieuw 31 december 1 januari, van 2000: tot 0800: uur: 310, extra. Taxis vanaf het vliegveld in Barcelona. Bij beide terminals op het vliegveld van Barcelona staat een taxistandplaats en vanaf daar kun je prima een taxi nemen om naar Barcelona of één van de omliggende dorpjes te gaan. Het minimum taxitarief vanaf de luchthaven is 20, dit dien je altijd te betalen ook als je het minimumbedrag niet hebt bereikt.
Transport Barcelona Airport.
De hora Salida is de vertrektijd en de hora llegada is de aankomsttijd. Prijs van het ticket. Een enkele reis naar station Sants kost 420, als alternatief kunt u het T10 ticket gebruiken voor uw reis tussen het vliegveld en station Sants. Het T10 ticket kan ook gebruikt worden voor andere reizen op bussen en met de metro. Bezoek onze gedetailleerde informatiepagina over de Barcelona Airport RENFE trein. 7 Autoverhuur van vliegveld Barcelona. Er zijn diverse bedrijven die goedkope autohuur aanbieden vanaf het vliegveld. Weet dat het transport vanaf Barcelona Airport uitstekend is en u geen auto hoeft te huren tenzij u speciale behoeften heeft. Bezoek de volgende pagina om meer te weten te komen over het huren van een auto op vliegveld Barcelona. Hoe uw parkeerplaats online te boeken voor de terminals 1 en 2 van Barcelona Airport. U kunt online boeken om de beschikbaarheid van uw parkeerplaats op Barcelona Airport te garanderen door de links in de onderstaande tabel te volgen. Parkeerplaatsen voor kort verblijf op de luchthaven van Barcelona El Prat de Llobregat, BCN.:
Goedkope Taxi Barcelona Airport.
Om de loting eerlijk te laten verlopen start iedereen na elke trekking weer met nul lootjes. Wat kan je winnen? Win een weekend in Barcelona. Klik hier om mee te doen. Goedkope Taxi Barcelona Airport. Luchthaven naaar Accommodatie retour. Enkel Luchthaven naaar Accommodatie.
Taxi naar Barcelona Barcelona Airport Taxi's' Taxi2airport.com. icon-chevron-right. icon-chevron-left. icon-caret_down. svg_marker_path_horz. svg_img_partner.
Hoe boek ik een taxi naar Barcelona Airport? U kunt via onze website in een paar stappen uw luchthaven taxi van Barcelona Airport naar uw bestemming en van uw bestemming naar Barcelona Airport boeken.: Vul het boekingsformulier in. Kies één van onze luchthaven taxis. Geef extra wensen door in de boeking. Controleer de prijs en de reis.
Van El Prat airport naar het stadscentrum van Barcelona komen.
Luchthaven Transfer met een Privéchauffeur service. De meest comfortabele manier om naar het centrum vanaf de luchthaven Barcelona El Prat Airport is met een privéchauffeur transfer service vanaf de luchthaven. Er zal een chauffeur op u wachten in de aankomsthal met een naambordje en zal u rechtstreeks naar uw hotel of appartement worden gereden in een luxe auto. Dit is een ideale service als u zenuwachtig bent over het vinden van uw appartement en u uw rit van tevoren wilt boeken, zodat de chauffeur precies weet waar hij moet zijn. Deze dienst kost ongeveer hetzelfde als een taxi naar het centrum van de stad in Barcelona.
Vervoer Barcelona luchthaven naar het centrum Oh-Barcelona.
Charmaine 31 augustus, 2011 at 415: pm. Ik kom 6-10-2011 aan en moet naar Hotel Alexandra, was is ongeveer de prijs van de taxi? Oh-Barcelona 1 september, 2011 at 857: am. Het hangt er een beetje van af wanneer en hoe laat je aankomt., aangezien de prijzen in het weekend en de avonduren hoger liggen. Ervan uitgaande dat dit niet het geval is, zou dit ritje je rond de 25. euro kunnen kosten. Dit is wel een schatting, dus bind me er aub niet. Veel plezier in Barcelona en als je nog meer vragen hebt, hoor. ik het graag! Catharina Valent 18 september, 2011 at 218: pm. Wij, twee dames op leeftijd gaan in december naar hotel Sant Augusti in Barcelone. We willen vanaf luchthaven Barcelona met de Airbus naar ons hotel maar weten niet bij welke halte we moeten uitstappen en bij welke halte we moeten instappen voor de terugreis.

Contacteer ons