Op zoek naar taxibedrijf limburg?

 
 
taxibedrijf limburg
Zoek een taxi in de buurt: Antwerpen, luchthavenvervoer, Vlaams-Brabant, Limburg.
32.498 18 07 49. TAXI LEUVEN / LUCHTHAVENVERVOER. LEUVEN Wij zijn een taxibedrijf dat al verschillende jaren op mark is. Gedurende al die jaren zijn wij in regio Leuven bekent geraakt. Wij zijn gespecialiseerd in vervoer naar luchthavens zoals Brussel Airport, Charleroi, Eindhoven enz. 32.484 90 07 40. AG AIRLINE SERVICES. DIEPENBEEK Uw vertrouwde partner voor luchthavenvervoer vanuit Belgisch en Nederlands Limburg.
zorgvervoer limburg TaxiPro.
Het Simpelveldse taxibedrijf Van Meurs maakt een doorstart. Het wordt overgenomen door de BV Taxibedrijf Van Meurs Maastricht. Dat meldt curator Remco Rosbeek van Boels Zanders Advocaten. Ook Thijssen Tours Geulle BV, dat op 12 mei tegelijk. 27-05-2015 2 reacties door: Bart Pals. Munckhof Taxi groeit door met gewonnen aanbestedingen. Munckhof Taxi uit Horst kijkt tevreden terug op het binnenhalen van diverse leerlingenvervoer-opdrachten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Taxibedrijf dat ook luchthavenvervoer regelt in heel Europa gevestigd in Zonhoven en Bilzen: V-Cab V-Cab Zonhoven.
Welkom op de website van t aximaatschappij" V-Cab" het taxibedrijf dat u veilig en comfortabel naar eender welke bestemming in België of Europa brengt! U kunt 24/24 en 7/7 een beroep op ons doen en dit het ganse jaar door!
Claessens Vervoer Hét adres voor alle soorten taxi vervoer.
Claessens Personenvervoer is een taxibedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar in de regio Limburg en met name Sittard en omstreken personenvervoer verzorgd. Momenteel is het alweer de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten vervoer.
Met de taxi Stad Hasselt.
Zoek je een taxi in Hasselt? Aan het station van Hasselt is een vaste taxistandplaats. Ofwel contacteer je één van de taximaatschappijen en spreek je verder met hen af. Lijst van vergunde taxidiensten en VVB's' in Hasselt docx, 69.75 KB.
Goedkoop luchthavenvervoer Limburg Vervoer naar alle luchthavens.
Luchthaven Taxi Limburg Schiphol Airport. Een taxivervoer naar Amsterdam Schiphol Airport of de Koninklijk Luchthaven Schiphol vanuit regio Limburg. Luchthaven Taxi Limburg Düsseldorf Airport. Een taxivervoer naar Düsseldorf Airport of de Flughafen Düsseldorf vanuit regio Limburg. Luchthaven Taxi Limburg Charleroi Airport.
Taxi van Loo BV uit Gulpen Taxi van Loo BV, voor al uw personenvervoer, vliegveldvervoer, schoolvervoer en mindervalidevervoer.
Betrouwbaar en snel, Taxi Luc brengt je wel!
Betrouwbaar en snel, Taxi Luc brengt je wel! Taxi Luc is een modern, jong en dynamisch bedrijf. Met ruime ervaring en bovenal een vriendelijke service! U bent verzekerd van een comfortabele en veilige reis voor een scherpe prijs. Taxi Luc 2012.
Home Attent Taxi BVBA.
Chauffeurs van Attent Taxi zijn toegankelijke mensen en staan open voor iedereen en alle soorten personenvervoer. Wij zijn pas tevreden als u het bent! Mercedes-Benz E-Class Estate. Boek direct een taxi van Attent Taxi. Attent Taxi BVBA. BTW nummer: BE0679.558.937.
Object moved.
desmetexpress.be.:
bij DESMET EXPRESS zit u goed, vooral voor luchthavenvervoer. De beste tarieven voor.: Wij informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden. Ook zakelijke klanten worden op hun wenken bediend. Aarzel niet om info op te vragen. Tel: 320479 542 575.
Hanneman De Toerist Taxi en Groepsvervoer.
Door de jarenlangen ervaring hebben wij in samenwerking met onze software leveranciers een systeem ontwikkeld waarmee wij u als klant via een webapplicatie aan en afmeldingen ziekmeldingen bv kunnen laten doorgeven. Deze worden dan door medewerkers van ons gecontroleerd en verwerkt in de routes. In opdracht van Veolia Transport / Provincie Limburg verzorgen wij in de de Parkstad de Regio Taxi.

Contacteer ons