Meer resultaten voor ziekenvervoer oostende

 
 
ziekenvervoer oostende
CM Oostende ziekenvervoer Thuiszorgzakboekje Online.
Leden van CM Oostende kunnen een beroep doen op het ziekenvervoer indien zij zich niet kunnen verplaatsen met persoonlijk of openbaar vervoer van of naar het ziekenhuis n het vervoer medisch noodzakelijk is. Het niet-dringend ziekenvervoer wordt georganiseerd door MUTAS.
Hendriks Aangepast Vervoer Hendriks vervoer.
Van Oostende tot Luik, van de Kempen tot Henegouwen, onze minibusjes vind je in elke regio van het land, op elke snelweg, in elke straat. Elk busje met hetzelfde doel voor ogen: aan minder mobiele personen en rolstoelgebruikers de kans bieden zich te verplaatsen.
Bedrijven Ziekenvervoer, ambulancediensten West-Vlaanderen Bedrijvengids Kompass.
Bedrijven Ziekenvervoer, ambulancediensten West-Vlaanderen. Transport en logistieke diensten. Bedrijven die overeenkomen met uw opzoeking. Koop deze prospectielijst. De Klinker Centrum Voor Ambulante Revalidatie VZW. Centrum Voor Ontwikkelingstherapie VZW. Centrum Van De Oostkust Voor Revalidatie En W VZW. Thuisverpleging Fourier BVBA. Revalidatiecentrum T Veld VZW. Het Wit-Gele Kruis Van West-Vlaanderen VZW. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Ieper-Roe VZW. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Prisma VZW. Ambulance First Care BVBA. Revalidatiecentrum Voor Taal En Ontwikkeling VZW. Ambulance Albrecht BVBA. Taxi Deroo BVBA. De panne, Belgiƫ. Centrum Voor Kind En Gezinsondersteuning VZW. Palliatieve Zorgen Westhoek Oostende.
Ambulance Albrecht in Nieuwpoort, Veurnestraat 7, telefoon: 058/23 met openingsuren Ziekenvervoer.
Vind een handelaar in Nieuwpoort. Menu Ambulance Albrecht. Klik voor telefoon Telefoon: 058/23 87 20. Klik voor fax Fax: 058/24 21 25. Ziekenvervoer in Nieuwpoort. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren Ambulance Albrecht toe. Geef ons een review. Over Handelsgids NV.
CM Oostende-Veurne-Diksmuide MeerMobiel.
Extra informatie over reserveren. Het ziekenvervoer wordt georganiseerd door MUTAS. Deze dienst is 24 uur op 24 uur bereikbaar en dit 7 dagen op 7. CM-leden vragen het ziekenvervoer altijd rechtstreeks aan bij MUTAS op het bovenvermelde nummer en dit zo snel mogelijk.
Taxi Ziekenvervoer Taxibedrijf Taxi Moermans Oostende Taxivervoer ziekenvervoer luchthavenvervoer taxidienst 24/7 Regio Kust Brugge Middelkerke Bredene Oudenburg Zandvoorde Gistel.
U bent hier: Ziekenvervoer. Taxi Moermans verzorgt uw ziekenvervoer. U moet naar het ziekenhuis voor een dialyse, bestralings, chemo of andere behandeling? Dan kan u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer in onze comfortabele wagens. Revalidatiecentra doen hiervoor beroep op ons vervoer.
Nummer 1 ziekenvervoer in de Westhoek! Ziekenvervoer Deroo.
is een dynamisch bedrijf dat zich toespitst op niet-dringend liggend en zittend ziekenvervoer en het vervoer van personen in een rolsoel. Gevestigd in Adinkerke op een boogscheut van de E40, zijn we in een mum van tijd op weg om u comfortabel naar uw bestemming te brengen.
Luchthavenvervoer Kortrijk Vraag Online Offerte Taxi De Waele.
Reservatie Kortrijk Luik. Website Luchthaven Luik. Tussen 0u55 en 1u10. Prijsofferte Kortrijk Oostende. Reservatie Kortrijk Oostende. Website Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. Tussen 2u30 en 4u00. Prijsofferte Kortrijk Parijs. Reservatie Kortrijk Parijs. Website Luchthaven Parijs Charles De Gaulle. Tussen 0u25 en 0u40.
Prijzen zijn correct bij Ostend Taxi voor al uw vervoer.
Ostend taxi bied zittend ziekenvervoer aan, onze wagens zijn geschikt om comfortabel in en uit te stappen, er is plaats voor de rolstoel of rollator. We begeleiden de mensen tot binnen in het ziekenhuis of de consultatie en halen de mensen terug binnen op, u hoeft niet buiten op straat te staan wachten. Heb je nog vragen? Contacteer ons we zijn bereikbaar 7/7 dag en nacht. Mail of bel ons Support Team. We zijn er om te helpen. Klik hier om te mailen. Gratis nummer 0800 25 500. Oostende Bredene Middelkerke.
Afdeling Waregem Waregem.
Indien u wenst kunt u bij ons een cursus volgen of een opleidingsmoment aanvragen. Mensen die een EHBO-opleding volgden kunnen, indien zij dit wensen, actief worden in onze vereniging en helpen bij ziekenvervoer, preventieve diensten of zelf andere mensen EHBO aanleren.
De Solmobiel, de medische vervoerdienst waarop je kan rekenen.
En geraak je er niet op eigen kracht of met het openbaar vervoer? Dan kan je onze dienst voor niet-dringend zittend medisch vervoer inschakelen. Opgepast: ben je lid van Partena, OZ of LM West-Vlaanderen, dan heb je dankzij het partnership tussen je ziekenfonds en Solidariteit voor het Gezin recht op extra voordelen.
Ambu-Med.
Neem voor alle zekerheid contact op met uw mutualiteit. Via het centraal telefoonnummer 32 50 390702 staan wij 24 op 24, 7 op 7 steeds voor u klaar. Ambu-Med is actief in het noorden van de provincie West-Vlaanderen, tussen Knokke, Oostende en Brugge.

Contacteer ons