Zoeken naar ziekenvervoer oostende

 
 
ziekenvervoer oostende
Nummer 1 ziekenvervoer in de Westhoek! Ziekenvervoer Deroo.
is een dynamisch bedrijf dat zich toespitst op niet-dringend liggend en zittend ziekenvervoer en het vervoer van personen in een rolsoel. Gevestigd in Adinkerke op een boogscheut van de E40, zijn we in een mum van tijd op weg om u comfortabel naar uw bestemming te brengen.
CM Oostende ziekenvervoer Thuiszorgzakboekje Online.
Leden van CM Oostende kunnen een beroep doen op het ziekenvervoer indien zij zich niet kunnen verplaatsen met persoonlijk of openbaar vervoer van of naar het ziekenhuis n het vervoer medisch noodzakelijk is. Het niet-dringend ziekenvervoer wordt georganiseerd door MUTAS.
Afdeling Waregem Waregem.
Indien u wenst kunt u bij ons een cursus volgen of een opleidingsmoment aanvragen. Mensen die een EHBO-opleding volgden kunnen, indien zij dit wensen, actief worden in onze vereniging en helpen bij ziekenvervoer, preventieve diensten of zelf andere mensen EHBO aanleren.
Taxi Patrice Lokeren Diensten.
Vanuit Lokeren rijdt Taxi Patrice van en naar alle luchthavens in Belgiƫ: Zaventem, Charleroi, Oostende, Deurle of Luik. Voor luchthavenvervoer loont het natuurlijk om uw vervoer op voorhand vast te leggen. Zo komt u zeker op tijd aan op uw bestemming, zonder stress. Niet elke rit naar het ziekenhuis is een noodgeval dat een ambulance vereist. Soms gebeurt het dat u na een routineonderzoek of een ingreep op afspraak niet naar huis kunt rijden. Een chauffeur die u van of naar het revalidatiecentrum, de nierdialyse, radio of chemotherapie voert, is geen overbodige luxe. Voor zittend ziekenvervoer in de regio Lokeren kunt u 24 op 24 en zeven dagen op zeven een beroep doen op Taxi Patrice.
Bedrijven Ziekenvervoer, ambulancediensten West-Vlaanderen Bedrijvengids Kompass.
Bedrijven Ziekenvervoer, ambulancediensten West-Vlaanderen. Transport en logistieke diensten. Bedrijven die overeenkomen met uw opzoeking. Koop deze prospectielijst. De Klinker Centrum Voor Ambulante Revalidatie VZW. Centrum Voor Ontwikkelingstherapie VZW. Centrum Van De Oostkust Voor Revalidatie En W VZW. Thuisverpleging Fourier BVBA. Revalidatiecentrum T Veld VZW. Het Wit-Gele Kruis Van West-Vlaanderen VZW. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Ieper-Roe VZW. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Prisma VZW. Ambulance First Care BVBA. Revalidatiecentrum Voor Taal En Ontwikkeling VZW. Ambulance Albrecht BVBA. Taxi Deroo BVBA. De panne, Belgiƫ. Centrum Voor Kind En Gezinsondersteuning VZW. Palliatieve Zorgen Westhoek Oostende.
zieken en personenvervoer Bracke Wingene: Yves Bracke: Home.
NIET-DRINGEND LIGGEND VERVOER. ZIEKEN EN PERSONENVERVOER. Wij hebben als doel, rolstoelgebruikers en minder mobiele personen de kans te bieden zich te verplaatsen. Dit zowel naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, rusthuizen en dagcentra. Wij bieden naast dit ook vervoer naar restaurants, familiebezoeken of andere uitstapjes aan.
Niet-dringend ziekenvervoer CM.
Indien het liggend ambulancevervoer niet via de dienst Ziekenvervoer werd aangevraagd, is er slechts eenmaal een tegemoetkoming van 2 euro per begonnen kilometer, voor taxi en rolstoelvervoer 1 euro per begonnen kilometer. Onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst van de ziekenfondsen.
Taxi Ziekenvervoer Taxibedrijf Taxi Moermans Oostende Taxivervoer ziekenvervoer luchthavenvervoer taxidienst 24/7 Regio Kust Brugge Middelkerke Bredene Oudenburg Zandvoorde Gistel.
U bent hier: Ziekenvervoer. Taxi Moermans verzorgt uw ziekenvervoer. U moet naar het ziekenhuis voor een dialyse, bestralings, chemo of andere behandeling? Dan kan u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer in onze comfortabele wagens. Revalidatiecentra doen hiervoor beroep op ons vervoer.
CM Oostende-Veurne-Diksmuide MeerMobiel.
Extra informatie over reserveren. Het ziekenvervoer wordt georganiseerd door MUTAS. Deze dienst is 24 uur op 24 uur bereikbaar en dit 7 dagen op 7. CM-leden vragen het ziekenvervoer altijd rechtstreeks aan bij MUTAS op het bovenvermelde nummer en dit zo snel mogelijk.
Hendriks Aangepast Vervoer Hendriks vervoer.
Van Oostende tot Luik, van de Kempen tot Henegouwen, onze minibusjes vind je in elke regio van het land, op elke snelweg, in elke straat. Elk busje met hetzelfde doel voor ogen: aan minder mobiele personen en rolstoelgebruikers de kans bieden zich te verplaatsen.
Ambu-Med.
Neem voor alle zekerheid contact op met uw mutualiteit. Via het centraal telefoonnummer 32 50 390702 staan wij 24 op 24, 7 op 7 steeds voor u klaar. Ambu-Med is actief in het noorden van de provincie West-Vlaanderen, tussen Knokke, Oostende en Brugge.
Ambulance Oostende goudengids.be.
8400 Oostende Fortstraat 18/103. Rode Kruis Oudenburg. 8460 Oudenburg Stedebeekpad 1. Hier zijn een aantal resultaten die niet exact overeenkomen met de zoekterm, maar mogelijks toch relevant zijn. Beoordeel dit bedrijf. 8490 Jabbeke Dorpsstraat 30/V2A2. Beoordeel dit bedrijf. 8490 Jabbeke Kroondreef 80. Ambulancediensten, Vervoer, Staand vervoer, Zittend vervoer, Rolwagenvervoer met lift, Verpleegkundigen, Ambulance, Spoedgevallen, Ziekenvervoer, Ambulances.

Contacteer ons